you can live in the corner of my room and I will live somewhere between the ceiling and the wall


"Amongst the crowd a heart will break and a heart will mend"

och det ligger tusen hjärtan i potten

jag gör ju så gott jag kan.


so I took his hand and he gave a look that sent me to the moon

Jag & min vän är hemma från vår lilla tripp till huvudstaden!
En helg som spederades på helt rätt sätt, långt ifrån vår stad, fint väder & party!
En helg där vi lyckades gå åt vänster hela tiden, fast det var åt höger vi skulle, letade efter Subway på helt fel ställe, dansade ben & fötter ömma & pengarna lyckades flyga iväg, men gud så underbart det var!



Efter en lång bussresa, ett besök på Cosmonova, & ett tunnelbaneåk (då en flicka åkte tunnelbana för första gången i sitt liv), checkade vi äntligen in på vårt hotell & slog oss ner på golvet med en Subway macka i högsta hugg! Sedan blev det äntligen Party-time!

Lördagen strosade vi runt på stan & fick med oss fyra jackor tillbaka till hotellrummet, & vi spenderade en kväll på resturang & åt finfin mat innan vi drog oss vidare & dansade både fötter & ben ömma med en lite för hög promillehalt i blodet, precis som det skulle vara! & bättre än det skulle bli blev det, på alla sätt!



 
Vi dansade ben & fötter ömma tills klockan blev för mycket & dörrarna slogs igen & vi tackade nej till efterfest efter efterfest för att bege oss till hotellet för att försöka få några timmars sömn innan det var dags att bege sig hem till Linköping igen,

En sak är säker, VI SKA TILLBAKA!

det är skönt att va i smeten, det är skönt att känna pulsen, det är skönt att bo i Stockholm

En lång vecka är nu påväg att ta slut, det har varit "skolan är vår" & jag har spenderade en kväll i skolan med att göra mest ingenting, det blev en toppen kväll som jag sedan avslutade i en säng hemma hos Linda, jag har gjort ett matteprov som gick precis som jag ville & jag såg tre små fina bokstäver som gjorde min dag, jag är klar med engelska projektet & det är inlämnat & klart, jag har spenderat ännu en kväll i Cloetta Center & fått ont i fötterna efter dans till kents fina musik & räddades av en fin melodi - Kevlarsjäl!



nu är veckan snart slut & nu börjar det roliga, imorgonbitti sätter sig jag & Lindan på en buss upp till Stockholm där vi ska spendera vår helg. Vi har inplanerat att prova nya maträtter, party i överflöd & förhoppningsvis långa nätter med lite för hög promillehalt i blodet,

keep your feet on the ground and your head in the clouds

det blev äntligen den 19 februari & fredagkväll & det blev dags för party,





trots ett besök på akuten & ett antal tårar blev det ändå en toppen kväll som jag spenderade precis som jag ville, i fina vänners sällskap & med en lite för hög promillehalt i blodet.



TACK

RSS 2.0