I'd go twice around the world even though I may not find it

En flicka som hatar det där med ensamhet & en tom säng, vad tänkte hon när hon flyttade 40 mil bort som alla nära & kära & flyttade i en alldeles egen tvåa på 64 kvadrat? Bra fråga!

Trots att ensamheten kryper fram tätt som tätt, sängen gapar tom, håret är som alltid när jag är hemma - tovigt & uppsatt mitt på huvudet & tårarna tränger fram titt som tätt så klarar jag mig hyfsat bra. Jag lever, jag går upp på morgonen, gör det jag ska, lagar mat ("lagar" mat), & går & lägger mig på kvällen, med andra ord - jag klarar mig!

Dagens har spenderats i myskläder med håret på ända, med en alldeles för lång engelsk artikel som ska analyseras & en analys börjar äntligen ta form, ord efter ord skrivs & än så länge har 699 ord präntats ner i det där dokumentet som snart (förhoppningsvis) ska innehålla 1000 ord.

Pauser har jag unnat mig med, ett & annat avsnitt av desperate housewives har visats, kaffepauser, en & annan dejt på den där balkongen med utsikt över Danmark har jag haft & ett & annat telefonsamtal har jag dessutom hunnit med.

Nu ligger potatisen i ugnen & jag ska försöka få ner de där sista 300 orden på det där dokumentet som jag just nu skäms över att visa någon.

Men som sagt, jag lever & jag klarar mig!

får jag kliva indirekt på delen om hur allt skulle kunna ändras

Trots en kväll då frustrationen växte, naglarna blev kortare & kaffekonsumtionen ökade blev en tenta skriven & rättad & jag fick ett leende på läpparna, ökade mitt förråd med högskolepoäng & fick ett VG i bagaget.

En avklarad tenta innebar en ledig onsdag som först bjöd på besök i grannstaden Lund & jag kan numer kalla mig för medlem i Östgöta Nation, en lägenhet blev dammsugen & städad & jag tog tummen ur & bokade tvättstuga. På lördag är det jag som för andra gången som Skånetös vågar mig dit.

de ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån

Det är ännu en gång kvällen före en tenta, en kväll där frustrationen växer något enormt, böckerna är fyllda med post-it-lappar, naglarna blir kortare & kortare, kaffekonsumtionen fördubblas & ansiktsboken blir kopiöst mycket intressantare.

Detta är ännu en kväll där man känner att man inte räcker till, att energin inte finns & att jag skiter i det.

RSS 2.0