let's take the train to anywhere I wanna feel the wind in my hair with you

Dagen har spenderats med att springa runt i skolan & säga "Det här ska du få fan för" precis som Håkan gör i Sunes Sommar, skrattat åt Mattias, fått ett antal skrattanfall angående byxor som färgar av sig & haft panik över en halvfärdig engelska uppsats som ska vara inlämnad imorgon klockan 16.00 & inte minst över nästa vecka då det än så länge ser ut att finnas sju inlämningar eller prov som ska skrivas..

Linnea & jag var effektiva efter skolan idag & satt kvar ändå tills vi blev ivägjagade av vaktmästaren som promt skulle stänga datasalen klockan tjugo i fem & vi begav oss till resecentrum & ännu en pluggstund på vår kära buss, kan inte direkt säga att det blev så fint skrivet men vi fick i alla fall en hel del gjort, tummen upp för sånt!

Kvällen har mest spenderats med näsan i företagsekonomiböckerna & ett försök att trycka in allt om bidragskalkyler, täckningsbidrag & nollpunktsvolymer i hjärnan, gick inte riktigt som jag hade hoppats så det blir nog en natt full med plugg för min del, i natt med.


and when I'm all alone at night I know you're by my side

Min onda tå har läkt & jag kan äntligen gå normalt utan bandage eller liknande på den för att minska det onda, men jag måste fint hålla med det fina ordspråket som säger, "Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken" det är så sant så. I utbyte av en ond tå har jag istället lyckats få allergiska utslag över hela magen & ryggen som då & då kliar hemskt mycket. Det är bara att tacka & ta emot & säga hej till nästa allergi. Det enda roliga med det är att försöka komma på vad det är & hoppas på att det är någonting jag faktiskt kan klara mig utan, och inte min kära dator, min sköna säng eller varför inte något annat trevligt? Jag väntar med spänning.

Mest av allt skulle jag vilja knäppa med fingrarna & flyttas fram två veckor i tiden för att slippa allt plugg med inlämningar hit & prov dit, men jag vet att jag ska klara det. Trafikantprovet blev ju en trevlig överraskning & jag tackade & tog emot ännu en Lars Winnerbäck biljett alldeles gratis, sånt är fint.

Nu spelas Michelle Featherstone på högsta volym & jag kan inget annat än att hoppas att klockan kan gå lite långsammare, bara för ikväll.

when you finally found somebody special

jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

I better read between the lines

Jag fick höra idag som jag hört
så många gånger innan, 
att livet är som en bok
när man avslutat ett kapitel är det dags att börja ett nytt.
det kanske är sånna tider nu.


knock the leaves from the trees

Jag har letat fram mina tjocka & långa strumpbyxor som låg längst in i garderoben & en liten känsla av lycka spred sig genom min kropp & framför Andra Avenyn satt jag & njöt med en kopp te & några nybakade scones,
Hösten kanske inte blir så hemsk ändå, stora halsdukar & tjocka strumpbyxor, mys framför tvn med tända ljus & en varm kopp te. Jag kan inget annat än längta, faktiskt.

don't say to me that your sun don't shine

Idag stod det stadsvandring på schemat efter skolan, så ja vi traskade stan runt, bokstavligt talat, men vi var glada för det..

 

sommaren avslutades och hösten invigdes med årets sista glass på bosses, det blev magen glad över, dock blev jag inte så glad över att säga hejdå till sommaren, men jag ser ändå fram emot en händelserik och mysig höst!

Behöver jag säga något mer eller förstår ni
hur min mage värker när jag säger att det är
28 dagar kvar..?

Streets full of strangers stories unheard

Efter en veckas haltande och ständig värk i foten
tänkte jag att nu är det slut, nu är det över,
nu kan jag gå normalt igen.
En stadsvandring senare och värken är tillbaka,
så jag kommer vara en haltande flicka i skolan igen.
Tummen ner får sånt!

Sångerna blev kedjebrev man hör

En fin helg som spenderades på bästa möjliga sätt.

I fredags blev jag en lycklig, men fattig flicka när jag innan skolan gick jag köpte upp delar av mitt studiebidrag som ännu inte kommit, men oj va lycklig jag blev.

Just nu spelas det en skiva om och om igen i mitt rum medan jag så
fint så klappar på min fina vinylskiva och sångbok, lycka.



Fredagskvällen spenderades på den saknade lastkajen i Vidingsjö på bästa sätt,
Nämlingen med några cider köpta från Lasses och mycket skratt, det var ett tag sen sist.



Igår blev det tjockiskväll i det lilla kära Rystad med fina Johanna o Linda.


sånt sitter aldrig fel


now I'm lost, not much more to say

Jag är sjuk, på riktigt.

RSS 2.0