so I took his hand and he gave a look that sent me to the moon

Jag & min vän är hemma från vår lilla tripp till huvudstaden!
En helg som spederades på helt rätt sätt, långt ifrån vår stad, fint väder & party!
En helg där vi lyckades gå åt vänster hela tiden, fast det var åt höger vi skulle, letade efter Subway på helt fel ställe, dansade ben & fötter ömma & pengarna lyckades flyga iväg, men gud så underbart det var!



Efter en lång bussresa, ett besök på Cosmonova, & ett tunnelbaneåk (då en flicka åkte tunnelbana för första gången i sitt liv), checkade vi äntligen in på vårt hotell & slog oss ner på golvet med en Subway macka i högsta hugg! Sedan blev det äntligen Party-time!

Lördagen strosade vi runt på stan & fick med oss fyra jackor tillbaka till hotellrummet, & vi spenderade en kväll på resturang & åt finfin mat innan vi drog oss vidare & dansade både fötter & ben ömma med en lite för hög promillehalt i blodet, precis som det skulle vara! & bättre än det skulle bli blev det, på alla sätt!



 
Vi dansade ben & fötter ömma tills klockan blev för mycket & dörrarna slogs igen & vi tackade nej till efterfest efter efterfest för att bege oss till hotellet för att försöka få några timmars sömn innan det var dags att bege sig hem till Linköping igen,

En sak är säker, VI SKA TILLBAKA!

Kommentarer
Postat av: louiiiissseeee

men sluuuta göra mig avundsjuk :(

2010-03-17 @ 23:05:27
URL: http://louiisesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0